FAQ

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Hoe meld ik me aan bij Dizzle?

Je kunt jezelf aanmelden door ons een email te sturen. Ook kun je je aanmelden wanneer je gebeld wordt met een aanbieding door één van onze telefonische service agents.

Wanneer ontvang ik Dizzle?

Je ontvangt Dizzle maandelijks in de brievenbus. Als abonnee ontvang je steeds halverwege de maand een nieuw puzzelmagazine.

Wat kost Dizzle?

En puzzelmagazine kost maandelijks €19,95, dit is inclusief order- en verzendkosten en btw.

Zijn de verzendkosten bij de prijs inbegrepen?

Ja, verzending van het puzzelmagazine is inclusief order- en verzendkosten.

Hoe kan ik Dizzle betalen?

Bij elk puzzelmagazine ontvang je een overschrijvingskaart. Of je kan het maandbedrag overmaken op ons rekeningnummer NL 65 INGB 0008011826 en BIC INGBNL2A o.v.v. het factuurnummer.

Waar kan ik mijn klantnummer vinden?

Op elke bijgevoegde brief staat het klantnummer boven de naam en adresgegevens vermeld.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten?

Je kunt ons bellen, een email of een brief sturen. Ná het eerste jaarabonnement kun je per maand opzeggen. Uitzondering is dat je na ontvangst van het eerste puzzelmagazine je je binnen 14 dagen per direct kunt afmelden.

Kan ik een puzzelmagazine retour sturen?

Het is niet de bedoeling om bestelde en reeds verstuurde pakketten binnen het abonnement zomaar retour te sturen. Wanneer er iets mis is met een zending of als er iets niet klopt, neem dan direct contact met ons op en meldt het probleem, zodat we een gepaste oplossing kunnen voorstellen. Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de verzender. De betaalverplichting blijft dan onverwijld bestaan. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.